Ciupici tricotaţi cu inima

Fără  a avea aur sau argint poţi dărui: pentru că inima e comoara, care, împărţită, devine mai mare.

Tinerele care beneficiază în prezent de serviciile Apartamentului Social „Spre Independenţă” din Orhei  au făcut un gest plin de mărinimie pentru bebeluşii de la Centrul Maternal: le-au tricotat 27 de perechi de ciupici. Fiecare pereche avea ataşat şi un mesaj sugestiv, scris pe o inimioară din hârtie. Iată câteva dintre ele: „Să creşti mare puişor, să ai sănătate şi noroc”; „Să ai bucurie şi iubire în familia ta şi caldură în casa ta”; „ Să ai mereu un zâmbet curat pe buze”; „Să fii vesel şi cuminte”, etc.

 Mariana Aga, coordonatorul proiectului  Apartamentul social „Spre independenţă”, referindu-se la acţiunea frumoasă a tinerelor, menţionează: „Tricotarea şi dăruirea acestor ciupici a fost o activitate utilă şi plăcută pentru fetele de la apartament. Ele au învăţat că atunci când ai posibilitatea să oferi ceva, nu trebuie să eziţi să faci acest gest. Obiectele au fost realizate împreună cu educatorii la tradiţionalele şezători, iniţiate în luna decembrie. Iniţial fetele au tricotat căciuli şi fulare pentru garderoba socială de la  Orhei, apoi au decis să susţină şi proiectul „În braţele mamei”. Aţa pentru tricotarea obiectelor a fost procurată de către Cristina Semon, voluntar-misionar, care activează de un an în parohia noastră”.

Mamele care se află acum în Centrul Maternal  au primit cu mare bucurie darurile, iar bebeluşii  au rostit cu ochişorii un mare „Mulţumesc!”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Evenimente, Noutăţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s