Campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame” revine şi în 2012

                                  COMUNICAT DE PRESĂ

Prin campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame” putem schimba viitorul unui prunc nevinovat

În perioada 3-25 decembrie, pentru al doilea an consecutiv,  Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame”, scopul căreia este promovarea solidarităţii pentru susţinerea cuplurilor mamă-copil aflate în dificultate.

Pe parcursul campaniei, în incinta Centrului Maternal „În braţele mamei” (str. Criuleni 22) vor fi  organizate ateliere de confecţionare a jucăriilor de brad, la care sunt invitate toate mamele doritoare de a se implica în acest proiect social. „Biletul de participare” la atelier este o hăinuţă (pentru copii cu vârsta între 0-3 ani), care va completa garderoba Centrului. Pe data de 22 şi 23 decembrie, la Centrul comercial Shopping MallDova va fi organizat un târg de caritate, unde vor fi vândute jucăriile confecţionate la ateliere. De asemenea, toată luna decembrie, în  reţeaua Unica Shaping, vor fi colectate haine şi jucării pentru beneficiarii proiectului „În braţele mamei”. Toate familiile care vor să se implice în campanie sunt invitate să  organizeze  cine de caritate, în scopul ajutorării cuplurilor mamă-copil, beneficiari ai proiectului „În braţele mamei”. În acest sens, Diaconia va pune la dispoziţie informaţii relevante: poze, istorii de viaţă, materiale video.

Igor Belei, directorul Misiunii Sociale Diaconia: „În această perioadă de Crăciun, imaginea Pruncului Iisus în braţele Maicii Sale ne îndeamnă să fim alături în continuare, cu mai mult efort, pentru a proteja copilul care riscă să rămână fără braţele mamei. Acest scop şi l-a asumat echipa Centrului Maternal, dar nu poate fi realizat decât cu sprijinul Dumneavoastră. De aceea, Vă îndemnăm să veniţi cu un mic aport în campania „De la Mame pentru Mame”, ce poate schimba viitorul unui prunc nevinovat.”

În campania de Crăciun din anul precedent 100 de mame au participat la atelierele de confecţionare a jucăriilor de brad, iar la târgul de binefacere cca 300 de familii au cumpărat acele jucării, împărtăşind astfel mesajul campaniei.

Pe parcursul unui an, prin intermediul programului „În braţele mamei”, Diaconia a asistat 42 de copii (23 în Centrul Maternal şi 19 prin Centrul de consultanţă), care acum cresc în siguranţă alături de mamele lor.

Acţiunea din acest an este organizată cu sprijinul Unica Shaping, Magazinul Azur, Shopping Malldova, Revista „Spiriduşii” ,  agenţia de publicitate Nefele şi Media-Art.

 http://www.youtube.com/watch?v=Z-NGY0MGp10

Reclame
Acest articol a fost publicat în Campania "De la Mame pentru Mame", Noutăţi. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s