Poveşti cu pici. Episodul 10

Astăzi vreau să vă spun o poveste, dar nu una obişnuită, cu prinţi şi cu prinţese, ci una despre viaţă.

Sunt o bombonică de fetiţă şi mă numesc Jasmin. Exact ca prinţesa de la televizor, doar că eu sunt numai prinţesa mămicii. Nu l-am văzut pe tăticul niciodată, el nu a vrut să mă cunoască, şi nici pe părinţii lui nu i-am văzut. O cunosc doar pe bunica din partea mamei, însă ea e departe şi nu poate fi alături de noi.

M-am născut într-o ţară îndepărtată, mama mi-a spus că se numeşte Austria. Nu ni s-a permis să locuim acolo, de aceea, am venit acasă…unde nu avem o casă.

Aşa am ajuns la Centrul Maternal „În braţele mamei”.

Ne aflăm în acest Centru deja de două luni. Am un pătuţ al meu, am o cameră mare în care să mă joc, îmi este cald şi mă simt foarte bine. Cu o săptămână în urmă am împlinit 2 ani şi am sărbătorit aniversarea mea cu  toată familia de aici: alte mămicii şi copilaşii lor.

Acum mama învaţă, face cursuri de frizer. Munceşte mult, ca  să obţină o profesie, deoarece vrea să ne fie mai bine în viitor, iar eu, când lipseşte mămica, sunt cuminte şi ascultătoare.

Încă nu am o familie mare, o casă a mea şi multe jucării, dar sunt fericită, pentru că o am pe mămica lângă mine. Ştiu că nu îi este uşor şi trebuie să depăşească multe obstacole, dar eu voi fi întotdeauna alături de ea şi o voi susţine în toate.

Îi mulţumesc mult mamei că nu a renunţat la mine şi le mulţumesc şi oamenilor buni, care ne ajută să ne creăm un viitor mai frumos şi sigur.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Poveşti cu pici. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s